Loodgieter Almere: de voordelige spoedloodgieter in Almere!

Loodgieter Almere

Gedegen vakmanschap op z’n best! Zo herkent u onze loodgieters in Almere. Heeft u te lang gezeten met problemen in uw woonhuis of bedrijf? Is er veel geknoeid met uw bouwtekening met het resultaat dat leidingen verkeerd zijn aangebracht in de bouwconstructie? Aarzelt u niet langer maar neem contact met ons op, niet voor niets zijn wil al 15 jaar bezig in het vak.

gootsteen laten ontstoppen in almere

Wij weten van wanten en laten ons door geen enkele concurrent uit de weg slaan. Als je weet wat je in huis hebt hoef je niet te vrezen en dat is wat wij garanderen. Kwaliteit, snel en oplossingsgericht werken. Wij zetten ons in om het werk altijd naar behoren uit te voeren en u mag tijdens de werkzaamheden altijd vragen stellen als er onduidelijkheden zijn of als u wilt weten wat het eindresultaat zal zijn.

Bel: 06-13356173

Cv-installaties

Voor zowel bedrijven als bij de normale huishoudens kunnen wij de centrale verwarming installeren. Wij inspecteren het werk en maken daarna een offerte op maat. Cv-installaties zijn niet altijd goedkoop, maar vanwege de scherpe tarieven blijven ze voor een ieder bij ons betaalbaar. Wij zijn er voor u als klant en u kunt altijd op ons rekenen in Almere.

Standaard een maand garantie

Bij elke reparatie die wordt verricht aan uw leidingnetwerk, wastafels in huis, dakgoten, regenpijpen, rioleringen en afvoerbuizen krijgt u 1 maand garantie niet alleen rechtstreeks van de fabrikant, maar ook van ons loodgietersbedrijf. Op alle producten bestemd voor installatie doeleinden heeft u recht op 3 maanden garantie.

Onze loodgietersshop

Wist u dat u in onze shop ook terecht kunt voor de aanschaf van alle bouwmaterialen die bestemd zijn voor de installatie van kranen, wastafels, waterafvoer en meer. Wij hebben de specialiteit in huis voor het aansluiten van nieuwe leidingen op de bestaande afvoer. U krijgt de kans om alle materialen en producten in onze shop te kopen met kortingen tot wel 25%. In deze periode komen wij onze klanten in Almere tegemoet. Wij proberen onze diensten danig te vernieuwen en steeds nieuwe en betere diensten op de markt te brengen.

Deel ervaring

Wij geven onze bestaande klanten de ruimte om middels ons opgezette forum hun ervaring met ons werk en ons team te delen. Elke klant kan met zijn of haar klantnummer een account aanmaken. Uw klantnummer kunt u veranderen in een username naar wens of kunt u het zo laten staan. U kiest een wachtwoord bij het aanmaken van uw account. Nadat u een bevestigingsemail heeft gehad kunt u in uw profiel inloggen. Wat dit platform uniek maakt is dat er voor en na foto’s geplaatst kunnen worden. Dit is niet slechts goed voor toekomstige klanten die graag ons werkwijze willen zien, maar ook voor het opbouwen van een online netwerk.

Wij hebben ook een eigen mobiele app voor Android en Apple. Wij proberen steeds dichterbij het publiek te komen met onze diensten. De mobiele applicatie is de trots van het bedrijf, omdat wij er alles over het bedrijf in verwerkt hebben en u niet per se steeds achter een computer hoeft te gaan zitten om informatie over een loodgieter in Almere hoeft op te zoeken. Wilt u snel advies, een gesprek met een loodgieter, een offerte opvragen? Dit alles en meer kunt u via de mobiele applicatie.

Werk buiten de regio?

Wij werken voornamelijk in de regio van Almere. In uitzonderingsgevallen maken wij de trip buiten gebied om een enkele opdracht uit te voeren. Er zijn echter wel hogere kosten aan verbonden, omdat de uitgaven voor het bedrijf stijgen. Wij adviseren klanten buiten het gebied in vele gevallen contact op te nemen met ons kantoor aldaar. Niet alleen voor ons is het kostenbesparend door bedrijfsbestedingen zo te verminderen, maar ook voor u als klant want u hoeft dan niet te diep in uw portemonnee!

Wij begrijpen best dat niet altijd alle deskundigheid overal ter plaatse is. In zulke gevallen gaan wij wel mee met het verzoek om diensten aan te bieden die niet geleverd worden in uw gebied. De klant staat trouwens aan top dus kunnen wij er niet van afzien de hulp aan te bieden.

Wat kunt u verwachten?

Wij houden ons bezig met alles dat te maken heeft met het vak. Denk maar aan het repareren van de sanitaire aansluitingen, leidingen voor water afvoer, centrale verwarmingsinstallaties, rioleringen en meer. Voor de overige klusjes in en aan uw woning hebben wij ook altijd een vakman in huis. Wij repareren ook dakgoten, dak lekkages, regenpijpen, wastafels en andere zaken.

Van onze loodgieter in Almere kunt u kwaliteit, efficiëntie, deskundigheid, nauwkeurigheid, vakmanschap en vriendelijkheid verwachten. Wij werken samen met de klant, dus wij luisteren naar u. In vele gevallen sluiten bedrijven ideeën van klanten uit en denken het altijd beter te weten. Wat de deskundigheid betreft is daar niks mis mee, maar vaak willen klanten ook hun eigen ideeën terugzien in het geleverde werk en daar staan wij wél voor open.

Hoe pakken wij het werk aan?

De loodgieter werkt met de informatie die hij van u ontvangt. Als er dus wordt gebeld naar de klantenservice wordt er een ticket voor u aangemaakt met een nummer. Dit nummer dient u te bewaren omdat het op uw offerte en ook het betalingsbewijs komt te staan. De collega van de klantenservice zal dan al de nodige gegevens van u opvragen en zal een loodgieter inschakelen die binnen 30 minuten ter plekke is. Ingeval van een probleem bij een bedrijf hebben wij een team van 3 tot 5 man die uittrekt naar de locatie. De aard van het probleem is bepalend hoeveel vakmannen wij erop afsturen.

Wij werken nauw samen met bouwlieden, omdat in vele gevallen het blijkt dat bouwlieden soms werkzaamheden van loodgieters willen overnemen en dit behoorlijk verpesten. Om dit te voorkomen maken wij onze eigen afspraken met hen zodat in het geval van een nieuwbouwproject wij meteen worden ingeroepen indien blijkt dat een verandering in de bouw invloed kan hebben op het gehele leidingennetwerk of aan te sluiten centrale verwarming. Door zo te werk te gaan kunnen wij de kwaliteit blijven garanderen en komen er steeds meer klanten terug uit tevredenheid van geleverde diensten.

Bereikbaarheid

Via het forum

Het forum dat wij hebben opgezet heeft ook de optie om in contact te treden met een loodgieter. Zij geven in de meeste gevallen ook meteen op het forum antwoord op veel gestelde vragen. Klanten hebben soms dezelfde vragen en wij proberen ze te standaardiseren in een FAQ waarbij u niet hoeft te wachten op antwoord, maar dat deze meteen opgezocht kan worden.

De voor en na optie is ook een must voor vele bezoekers van het forum.

De klantenservice

De klantenservice in 24 uur bereikbaar gedurende het heel jaar. Slechts in bijzondere gevallen kan het zijn dat er bedrijfssluiting moet plaatsvinden en wordt dit op de website gemeld. De klantenservice maakt van uw probleem een aantekening en dit wordt doorgestuurd naar de deskundige die verder contact met u op neemt.

Het maken van een afspraak wordt zelf door de loodgieter gedaan, vanwege het feit dat zij hun eigen afspraken bijhouden en dit voor hen makkelijker is in contact te blijven met de klant. De loodgieters zijn betrouwbaar en koppelen alle met de klant gemaakte afspraken terug met de administratie, zodat er geen onoverzichtelijkheid daarin is.

WhatsApp

WhatsApp is pas geïntroduceerd en ook nog met beide handen verwelkomd door klanten van ons loodgietersbedrijf. Iedereen heeft nu de optie om te appen en wij wilden nog toegankelijker worden voor onze klanten die meteen antwoord willen op vragen. Uit hoofde van die vraag van klanten hebben wij daarop ingespeeld en het resultaat is geweldig te noemen.

Wij vragen klanten om via WhatsApp alsook de mobiele applicatie foto’s op te sturen, zodat de deskundigen die kunnen bestuderen en reeds het antwoord hebben voor u wanneer zij langskomen. Onze loodgieters gissen niet maar willen op basis van wat zij constateren de uitleg geven.

Mobiele Applicatie

De mobiele applicatie van is gewoon weg top te noemen. Wij zijn er zelf trots op. Met deze applicatie kunt u als klant veel zelf doen:

  • Zelf een ticket aanmaken
  • Zelf aangeven wat in de offerte komt te staan
  • Uw budget aangeven
  • Foto’s van het probleem opsturen
  • Bestellingen doen in onze shop en die later afhalen of laten bezorgen
  • Afspraken maken met een loodgieter
  • Meteen antwoord op uw gestelde vragen
  • Uw garantie checken
  • Alle aan u geleverde diensten nagaan

(zo kunt u zelf zien welke onderhoudswerkzaamheden zijn verricht en wanneer, zodat u weet wanneer het weer zover is)

Bel: 06-13356173