Loodgieter Delft? 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar!

Loodgieter Delft: altijd bereikbaar (7 dagen per week en 24 uur per dag)

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw dakgoten, het onderhouden van rioleringen, het dichten van lekkages, het installeren van verwarmingsinstallaties, het verbouwen van uw keuken, bad en toilet en ook andere delen in uw woning die op het leidingennetwerk aangesloten zijn. Al jaren werkt de loodgieter in Delft met de besten in het vak.

een kraan laten repareren in delft

Niet voor niets staan wij alom bekend bij de vele huishoudens. Delft is een moderne stad en met deze ontwikkeling gaat de loodgieter ook mee. Wij kunnen niet stil blijven zitten terwijl de hele stad zich aan het moderniseren is. De loodgieter in Delft blijft de medewerkers stimuleren zich bij te scholen in hun vakgebied. Volledig groene gebouwen worden opgezet in Delft en de loodgieter leert deze techniek vrij snel. De loodgieter heeft zelf een “groene afdeling”, waar u als klant voor al deze informatie terecht kunt.

Bel: 06-13356173

Zo groen als u maar wilt

De loodgieter gaat zo groen als u als klant wilt gaan. Wilt u dat het afvoerwater wordt gebruikt voor de doorspoeling van uw toiletten in huis of in uw bedrijf? Met een speciale zuiveringsinstallatie die wij voor u aanbrengen drukt u al de rekeningen omlaag. Onze specialisten hebben ruim 2 jaar gestopt in het opdoen van ervaring op dit gebied. Wij werken momenteel eraan om een team klaar te stomen voor het installeren van zonnedakpannen. Dit brengt een heel andere wending in het loodgieter werk die groen aan het worden is. Onze loodgieters moeten dus om deze technologie zich bijscholen. Eerst was het dat loodgieters zich lieten bijscholen in het installeren van de centrale verwarming en nu komt er een nieuwe technologie bij kijken. Het wordt een vakgebied waar zij vrij ruime specialisaties zullen hebben en als bedrijf prijzen wij dit ten zeerste.

Is groen loodgieter werk duur?

Dit hangt af van wat u als klant zelf wilt. Als het om een kleine installatie gaat dan valt de prijs wel mee. Het mooie van een groen installatie is dat het zich terugbetaalt. Eenmaal geïnstalleerd wordt dit slechts 2 keer per jaar onderhouden in vergelijking met andere installaties waarbij het onderhoud daarvan kan leiden tot abnormale hoge bedragen. De loodgieter in Delft is zelf blij met de ontvangst van de gemeente die deze ontwikkeling met open armen ontvangen heeft.

Er komen steeds meer spelers op de markt, maar wij weten uniek te blijven en de diensten aan te passen naar de behoefte van de klanten. Wilt u een badkamer met sensorinstallaties? U hoeft geen kraan aan te raken, op het moment dat u onder de douche staat begint het water te stromen totdat u klaar bent. Kranen die bij het uitstrekken van uw handen water doen lozen en toiletten die bij een terug stap na gebruik van gemaakt te hebben alles doorspoelen is wat wij u kunnen aanbieden.

Delft staat voor technologie en ontwikkeling en de loodgieter gaat met deze trend mee!

Groene verwarming

De groene verwarming die wij aanbieden is net iets apart van datgene wat de concurrent biedt. De vloerverwarming bijvoorbeeld wordt alleen warm op de plek waar u staat en loopt. Dit is energiebesparend en wordt geprezen door vele huishoudens. De verwarmingsinstallatie is zo geavanceerd dat het alleen de ruimten verwarmt waar mensen zijn. Alle andere ruimten worden automatisch aangepast.

Onze loodgieters hebben tevens de specialiteit in het installeren van lichtkoepels. Deze koepels vangen het zonlicht op en doormiddel van weerkaatsingen in de koepel vindt het licht zijn weg in uw huis. U hoeft dus op klaarlichte dag geen lampen aan te doen.

Certificering

Onze deskundigen hebben allemaal hun certificering behaald, dus hoeft u als klant niet bezorgd te zijn over de kwaliteit van het werk. De Nederlandse klant verwacht steeds meer kwaliteit in geleverde diensten en wij blijven eraan werken om deze te verbeteren. Met onze certificering kunnen wij in heel Europa werkzaamheden verrichten. Dit houdt in dat de kwaliteit overal te allen tijde hetzelfde dient te zijn. Dit is niet slechts een verplichting voor de loodgieter in Delft, maar voor alle loodgieters die in de associatie verenigd zijn.

Loodgieters

De loodgieter in Delft heeft goed opgeleide heren die weten wat te doen op het moment dat zij de opdracht onder ogen krijgen. De loodgieters hebben jarenlange ervaring en behoren tot de besten in Nederland. Dit werk van loodgieters vergt inzicht en de loodgieters beschikken bovendien over jarenlange praktijkervaring. Dichten van dakgoten, opheffen van lekkages in en buiten het huis, aansluiten van de pas verbouwde keuken op het leidingennetwerk.

Installateurs

Onze installateurs hebben ruime ervaring als het gaat om verwarmingsinstallaties, groene installaties, gas, water en sanitaire reparaties en als het andere die daarmee gepaard gaat. De loodgieter in Delft verzorgt haar eigen installateursopleiding al ruim 5 jaar en het komt goed aan bij geïnteresseerden.

Reparateurs

In het bedrijf zijn er reparateurs die haast alles in huis kunnen repareren. Wij hebben een team die reparaties verricht aan wastafels, bad en toiletten, keukeninstallaties en meer. Alvorens zij het werkt uitvoeren gaan zij een gesprek met u aan om te weten wat de oorzaak van het probleem is en hoe vaak hetzelfde is opgetreden. De loodgieter krijgt vaak te maken met half verrichte werk door andere collega’s in het vak en dat ervaren wij niet als prettig. Het beeld dat zij scheppen is dat loodgieters geen goed werk verrichten. Wij willen voorkomen dat iedereen die het vak uitoefent over een kam wordt geschoren.

De professionaliteit in het vak houden wij dus altijd hoog en wij koppelen altijd terug met de klant in tegenstelling tot de andere concurrenten.

Bouwdeskundigen

U bent pas afgestudeerd, u heeft een baan gevonden en u wilt zich gaan opbouwen. Al jaren loopt u met een modelwoning in gedachten, maar u heeft het nog niet op papier kunnen zetten. Uw dromen maken wij waar door deze gedachten in realiteit te brengen. U maakt contact met ons deskundig team en zij maken binnen 1 week de tekening af en binnen 10 dagen wordt deze dan goedgekeurd als u geen verdere opmerkingen aan heeft.

Na de goedkeuring van de bouwtekening gaat de inspecteur het werk controleren en kunt u verder aan de slag. De loodgieters werken nauw samen met de deskundigen om uw opdracht naar behoren uit te voeren. Het leidingnetwerk wordt met de opdrachtgever gescreend en wordt ter plekke aangewezen waar de leidingen komen.

De bouwdeskundigen kunnen ook werk dat verpest is geworden door andere zogenaamde loodgieters corrigeren. Wij willen zo laten zien dat wij instaat zijn 100% top werk te leveren en u daarbij aan te tonen dat wij alleen toppers in het vak hebben.

Contact

In 1 op de 5 gevallen wordt er via WhatsApp contact gemaakt met één van onze loodgieters. De populariteit hiervan komt op en wij willen in de toekomst hier nog een applicatie op laten aansluiten. Wij werken in ieder geval 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Bij het bellen gaat de telefonist het gesprek met u aan door u enkele vragen te stellen over het probleem dat zich heeft voorgedaan. Is er een lekkage, is er een breuk in de leiding , is er een klacht of heeft u nog geen offerte ontvangen. Voor dit alles kunt u bellen met de klantenservice afdeling en zal u worden gevraagd naar uw klantennummer waarbij de collega overgaat tot de verdere afhandeling van het gesprek. Hij zet u dan door naar een specialist op de afdeling die u nodig heeft om uw werk afgerond te krijgen.

Bel: 06-13356173