Loodgieter Hoofddorp? Betaalbaar en supersnel ter plaatse!

Loodgieter Hoofddorp

Hoofddorp is een niet al te oude stad. Net zoals de naam het zegt is eigenlijk ook een soort dorp, maar met moderne karakteristieken. In de begin jaren was het meer landbouw en veeteelt die Hoofddorp maakte wat het was.

loodgieter in hoofddorp

Door de jaren heeft men gewerkt aan het bijbouwen van nieuwe woonprojecten waardoor dit beeld een beetje is gaan veranderen. De loodgieter heeft de vele ontwikkelingen van het gebied kunnen meemaken. Er verrijzen nieuwe gebouwen, woonprojecten en kantoren als paddenstoelen. Ons bedrijf heeft gebruik gemaakt van deze markt waar loodgieters haast niet present waren.

Bel: 06-13356173

Vele loodgieters zijn er niet te vinden in Hoofddorp, maar de enige échten zijn die van ons loodgietersbedrijf. Al de loodgieters zijn gecertificeerd en hebben de proef door staan van de veiligheidsnormen die zijn doorgevoerd vanuit de loodgieters associatie. Bent u opzoek dat no nonsense werk voor u kan verrichten, dan bent u bij ons op het juiste adres. De beste handyman’s zijn hier aanwezig. Wij repareren uw rioleringen, sanitair, cv-ketels en de gehele verwarmingsinstallatie, wij doen tegenwoordig ook installaties van airconditionings tijdens de hete zomer dagen. Onze loodgieters zijn ruim gespecialiseerd en het tekenen en het aanpassen van bestaande bouwtekeningen. Wilt u uw keuken een make over geven, dan kunt u aan ons deur koppen. Wij instaleren nieuwe keukens met alle bijbehorende accessoires. Geen hoofdpijn meer met loodgieters die slecht werk leveren. Onze loodgieter in Hoofddorp houdt haar woord en komt de beloftes altijd na.

Is het betaalbaar?

Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden en in bepaalde gevallen zelfs beneden de markttarieven. Doordat wij een gevarieerde dienst aanbieden hebben wij als bedrijf de recessie het hoofd kunnen bieden. Vele bedrijven hebben eronder geleden, maar wij zijn creatief geweest in deze periode door met groene diensten op de markt te komen die erg aantrekkelijk zijn voor de klanten.

Maak als klant een wijze keus door de onderhoudswerkzaamheden door ons te laten verrichten. Met de heren die van veel af weten over het vak hoeft u niet twee keer na te denken.

Gratis advies

Vanaf het moment dat u belt naar de klantenservice wordt u in contact gebracht met een deskundige die u gratis adviseert over datgene waarvoor u belt.

Wat maakt onze loodgieter in Hoofddorp uniek?

Wij hebben wij een uitgebreid dienstenpakket die bestaat uit reparaties, installatie, keuringen en 24 uur service loodgieterswerkzaamheden. Wij doen zelfs verwarmingsinstallaties buiten de normale kantoortijden, omdat wij u letterlijk niet in de kou willen laten. Wij hebben personeel met een hart voor het werk en u hoeft zich helemaal niet bezorgd te maken over de betaling.

Rioollucht reiniging

De loodgieter heeft de deskundigheid in huis om de rioollucht die rond uw woning of bedrijf hangt te reinigen. Hiervoor trekken wij 2 dagen uit om de werkzaamheden uit te voeren. Een komt een team langs die voorbereidingswerkzaamheden zal uitvoeren en vervolgens komt dan de reiniging team langs die het werk zal voltooien. Met een stank van jewelste is het onmogelijk een barbecue te houden in uw tuin. Uw gasten zullen zich weleens afvragen welke specerijen u heeft gebruikt. Niet te vergeten de kinderen die overal rondrennen en door de stank bedwelmd kunnen raken. Maakt u vandaag via ons nummer contact met de reinigingsdienst die u zal uitleggen hoe zij het werk zullen aanpakken.

Know How

Omdat wij precies weten wat het belang is van bijscholing sturen wij periodiek de loodgieters om zich bij te scholen. Wij schaffen jaarlijks de nieuwste apparatuur aan om te gebruiken op de projecten. De reparaties en installaties kunnen pas goed worden gedaan als wij alle apparatuur hebben om het werk naar behoren uit te kunnen voeren.

Recentelijk hebben wij ons team getraind in het uitvoeren van camera inspecties. Het blijkt dat gedurende bepaalde feestdagen de toiletten al te vaak verstopt raken. Na zwaar feesten wil de natuur overnemen met alle gevolgen van dien.

Bij wateroverlast hebben wij speciale pompen om het water uit de kelder weg te pompen. Klanten merken in vele gevallen pas op het laatste moment dat er een leiding in de kelder is gesprongen en dan is het te laat om gewoon de ruimte in te gaan en het zo op te lossen. Wij sluiten de hoofdkranen en pompen het water weg en gaan dan pas aan de slag. Wij werken snel en efficiënt zonder oponthoud. Wij weten hoe kostbaar water voor u is vooral na een zware behoefte te hebben gedaan. Haal de kennis van onze loodgieter in huis en laat alle reparaties aan ons over.

De verwarmingsinstallateur heeft de juist tools om uw cv-ketel te repareren. Niemand kan meer zonder verwarming leven en het is nu echt een must om in huis te hebben. Als u gaat bouwen raden wij u ook aan om onze loodgieter het voor u te laten installeren. Wij kunnen dit binnen 5 uren installeren. Het hangt af hoe groot uw woning is. De centrale verwarming wordt meestal in samenspraak met de bouwdeskundigen geïnstalleerd. Vooral als het gaat om vloerverwarming dan moeten wij juist eerst aan het werk voordat de bouwlieden de voed dichten.

Neem contact op!

Op dit moment staat er iemand gereed om uw telefoontje te beantwoorden. Ons goed getraind personeel weet van wanten en kan u op de juiste manier adviseren. Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken om langs te komen of bent u niet tevreden met het geleverd werk door de concurrent, dan kunt u ons gerust bellen.

Dag en nacht

Onze service bieden wij u dag en nacht aan. 24 uur per dag, 7 dagen in de week het hele jaar door kunt u ons contacten om uw probleem aan ons voor te leggen. Met een team die altijd ready is rukken wij uit als u hulp nodig heeft. Ook bij beschadiging van uw dak door zware rukwinden kunt u onze loodgieter in Hoofddorp contacten. Wij hebben een team die de hele avond door werkt om uw woning weer tot een thuis te maken. Wij begrijpen u volkomen wanneer u in paniek raakt als u plotseling dit meemaakt. Gedegen vakmanschap op z’n best is wat onze loodgieter kan bewijzen. In de loop der jaren hebben wij zelfs gerenommeerde bedrijven als klanten kunnen bijstaan in het uitbreiden van verschillende afdelingen. Wij hebben zelfs geassisteerd in het aanpassen van bouwtekeningen en delen graag onze bevindingen met u mede. Wilt u een afspraak maken met een specialist of heeft u gewoon een vraag over bouwaangelegenheden, dan zijn wij er voor u! Het makkelijke van de loodgieter in Hoofddorp is dat het bedrag pas in rekening wordt gebracht wanneer het werkt voltooid is. Dit noemen wij waar krijgen voor uw geld!

Bel: 06-13356173