Loodgieter in Utrecht met jarenlange ervaring!

Loodgieter Utrecht: de ervaren loodgieter in de buurt!

Introductie

Een loodgieter in Utrecht staat dag en nacht voor u klaar. Elke dag kan er van alles en nog wat gebeuren met uw riolering of afvoer in huis. U kunt zelf komen te zitten met lekkages die u een nacht ophouden omdat u steeds emmers moet leeggooien. Een lekkende dakgoot waardoor uw terras kletsnat komt te staan. Dit zijn allemaal zaken die de loodgieter in Utrecht kan oplossen.

loodgieter in utrecht

Bel: 06-13356173

Het vakmanschap van de loodgieter in Utrecht werkt zich uit in creativiteit en deskundigheid. Met creativiteit wordt bedoeld dat wij een systeem hebben ontwikkeld om onze naam te beschermen. Met een naam als geen ander houden wij ons bedrijf in stand en willen wij u onze diensten aanbieden.

Over Utrecht

Utrecht is een stad met vele landhuizen, kastelen en burchten. Een mooie combinatie van de middeleeuwen en de moderne wereld. Je kunt al gauw langs een kasteel lopen dat echt opvalt. Er is geprobeerd om deze regio zo veel als mogelijk te behouden wat betreft de oude huizen, wegen, parken en dergelijke. Het wereld erfgoedlijst waardeert het als er landen zijn die van alles doen om hun geschiedenis te behouden. De toekomst moet dus ook wel kunnen leren van het verleden om de toekomst beter te kunnen plannen.

Ons team

Onze loodgieters in Utrecht bestaan uit een team van professionele vakmannen. Er is altijd een loodgieter die voor u gereed staat en die het juiste advies kan geven. Wij hebben in het bedrijf geen hiërarchie maar wij rekenen op elkaar, omdat zonder elkaar het werk moeizaam verloopt. Wij hebben in de loop der jaren een eigen cultuur ontwikkeld en eenieder die zich aansluit bij ons team kan zich aardig aanpassen en dat ervaren wij als prettig. Je kan alleen het beste uit je halen als je de gelegenheid wordt geboden jezelf te zijn tijdens het werk. Met een professionele aanpak sturen wij uw project en bieden wij een plan van aanpak aan zodat u weet hoe het werk opgedeeld kan worden.

Ons werk

Als u belt naar de klantenservice wordt u vriendelijk gevraagd welk probleem zich voordoet (u kunt ons ook bellen voor advies). Aan de hand van deze vaststelling wordt het gesprek geschakeld naar een collega die onderstaande vragen met u zal doornemen:

  1. In welk gebied binnen de regio van Utrecht bevindt u zich?
  2. Op welk tijdstip heeft het probleem zich voorgedaan? (indien van toepassing)
  3. Wat is de oorzaak van het probleem, indien het zichtbaar is (vb. breuk)
  4. Wat heeft u reeds kunnen doen om het probleem te verhelpen?

Dit zijn enkele vragen die aan u gesteld kunnen worden. De collega maakt dan een afspraak en er komt dan een loodgieter bij u langs. Wij zijn in de meeste gevallen binnen een half uur ter plekke. Eenmaal aangekomen zal de loodgieter het werk bezichtigen en vaststellen of het inderdaad te maken heeft met hetgeen hem is voorgehouden. Bij eventuele lekkage wordt de hoofdkraan dichtgedraaid en worden de overige bewoners die daarop zijn aangesloten op de hoogte gesteld dat er een lekkage op de vloer is.

De collega maakt een rapport op en legt u uit wat er gedaan moet worden. U krijgt de gelegenheid van 1 tot 2 dagen om een tweede opinie te vragen bij een ander bedrijf indien u dat wenst. Wij stellen echter wel voor dat u het probleem zo gauw als mogelijk laat opheffen door de loodgieter die ter plekke is. Wij hebben een eigen winkel waar de onderdelen, materialen en alle nodige gereedschappen gekocht kunnen worden. Dit komt u voordeliger uit, omdat u niet elders hoeft te zoeken naar onderdelen. Wat wij niet in de shop hebben wordt online aangeschaft. De collega’s zitten samen met u en leggen u het voordeel en de kwaliteit van de producten uit. Het doet er dus niet toe welk probleem u ondervindt aan uw waterafvoer, sanitair, waterleiding, centrale verwarming of riolering, wij schieten u te hulp!

De prijzen

Onze loodgieters in Utrecht zijn best wel betaalbaar voor eenieder: of u nu een bedrijf heeft of dat het over de normale huishoudens gaat, wij houden altijd rekening met de prijs. Reeds vanaf € 72,50 (ex.btw) kunnen wij bij u langskomen. Wij vinden het absoluut onnodig om klanten met hoge kosten de grond in te drukken. Het is over het algemeen bekend dat er spelers zijn op de markt die overdrijven met de prijs en exorbitante bedragen vragen aan klanten. Vele klanten die niet altijd beter weten betalen met de bedoeling dat zij deze marktconform betalen voor de geleverde dienst. De associatie van loodgieters in Nederland maakt met deze spelers korte metten. Wij willen geen corruptelingen die het voor de anderen verpesten. Een goede loodgieter houdt u alles voor en vraagt u om de betaling contant te verrichten of via de elektronische betalingsoptie rechtstreeks aan het bedrijf. De betaling wordt ter plekke verricht door u als klant.

Voor wie

Wij nemen werk aan van alle bedrijven ongeacht de omvang van het werk. Zowel kleine als grote projecten nemen wij aan en zetten het werk uit in fases. Particulieren mogen ons ook inschakelen voor het verrichten van de meest uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden.

Contact met ons opnemen?

Maak vandaag nog een afspraak met onze klantenservice of kom langs voor een gesprek. Wij hebben altijd oor voor u en met de nodige aandacht en expertise houden wij u het dienstenpakket voor. Ons ervaren personeel legt u tot in de details uit over het pakket en wat u kunt verwachten. U krijgt als klant de kans om abonnementsklant te worden waarbij het voor u nog voordeliger wordt. U kunt gebruik maken van vele kortingen in de shop of tegen een gereduceerde prijs materiaal online aanschaffen via de shop. Dit en nog veel meer staat u te wachten. Bel vandaag nog een kies uw voordeel!

Reparaties laten verrichten?

Wij verrichten al langer dan 15 jaar reparaties aan dakgoten, daken, afvoerleidingen alsook rioleringen, wastafels en sanitaire reparaties. Heeft u middernacht lekkages in huis en loopt uw kelder onder water? Denkt u niet twee keer na maar neem contact met ons ervaren team die bij u langskomt om het werk te inspecteren. U hoeft niets aan te schaffen, omdat wij met ons eigen materiaal komen. Met een team van 2 man gaan wij te werk bij grote projecten. Er is dus altijd iemand met de nodige kennis aanwezig. Stel niet langer uit, blijf niet langer met een huis vol lekkages, verstopte toiletten, hangende dakgoten die een gevaar vormen voor u, uw gezin en bezoekers. Prettig is het niet als u op uw terras een gesprekje aan het voeren bent en uw dakgoot of regenpijp een bezoeker de vloer laat zien. Het is tijd om stappen te ondernemen en eindelijk uw huis aan te pakken. Al wilt u niet groot beginnen, wij hebben alle geduld. Pakt u aan wat uw budget toelaat en maakt u dan afspraken hoe het team te werk moet gaan.

Afspraken met de loodgieters

Het maken van een afspraak met loodgieters is vrij en simpel. U belt en legt uw probleem voor aan de medewerker en die zal de nodige informatie verschaffen. Kiest u ervoor toch langs te komen dan is dat altijd prima. Wij vragen in bepaalde gevallen aan klanten om foto’s te maken van het probleem dat zich voordoet en deze op te sturen via onze email of via mms. Wij werken snel en efficiënt en met uw medewerking wordt het probleem spoedig opgelost. Niemand is zo tevreden als wij wanneer wij succesvol een opdracht hebben uitgevoerd. Neemt u contact op met ons team en laat u door de besten adviseren. S ’Ochtends vroeg des avonds laat, onze loodgieters in Utrecht zijn er altijd voor u, het maakt niet uit hoe laat. Kies voor de besten in het vak en u zal niet teleurgesteld zijn. Maak vandaag nog een afspraak en wij komen bij u langs!

Bel: 06-13356173