Loodgieter Amstelveen? Betaalbare loodgieter bij u in de buurt!

Loodgieter Amstelveen

In een periode waarbij er loodgieters uit andere gebieden naar Amstelveen afreisden besloot een groep van vrienden om een stap te ondernemen om een eigen loodgietersbedrijf te starten. Het bestond uit een idee van 3 vrienden en heeft nu meer dan 25 medewerkers die dagelijks in Amstelveen klanten bijstaan met alle problemen over het vak.

gootsteen laten ontstoppen in amstelveen

De vraag werd groter bij de start van het bedrijf met het gevolg dat wij besloten personeel te laten bijscholen en te trainen. Nieuwe krachten werden aangetrokken om het werk te doen en het werd een mooi geheel. Wij weten precies wat de klanten van Amstelveen verwachten en wij werken eraan om onze dienstverlening dagelijks te aan te passen naar de vraag.

Bel: 06-13356173

Het gebied

Wij zijn gunstig gelegen in het centrum van Amstelveen. Het bedrijf heeft doelbewust gekozen voor een centrale ligging, omdat zij op deze manier zich makkelijker kunnen verplaatsen naar de gebieden waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vanwege de ligging dichtbij Amsterdam krijgen wij regelmatig verzoeken van klanten om problemen hun woning aangaande op te lossen. Als bedrijf vinden wij het een eer dat ook in Amsterdam onze diensten veelgevraagd zijn. Het feit dat wij in Amsterdam onze diensten kunnen aanbieden geeft aan dat wij ook daar een grote speler zijn op de markt en dat wij voorkeur genieten op loodgietersbedrijven aldaar.

Ons Werk

Met alle ogen op het werk gericht en met een mindset gaan wij te werk bij elke binnenkomende opdracht. De slogan van het bedrijf is “Geen job te groot voor de onze loodgieters in Amstelveen!”. Deze slogan spreekt boekdelen, omdat wij als bedrijf grote klanten hebben en wij als bedrijf steeds middels onze producten en diensten onze naam maken in de Amstelveense samenleving. Wat wij allemaal doen kunt u hieronder zien:

 • Installeren en repareren van sanitaire voorzieningen
 • Badkamer installaties
 • Keuken installaties en reparaties
 • Dakgoot reparaties
 • Aanbrengen van dakbedekking
 • Lekkages opheffen
 • Rioleringen en afvoer onderhoud
 • Installeren en repareren van de cv-installaties
 • Regenpijp installaties
 • En meer….

Wij hebben altijd gepleit voor standaardtarieven voor klanten voor geleverde diensten. Wij zijn van mening dat het niet de bedoeling moet zijn dat klanten afgeperst worden, zoals soms bij collega loodgieters het geval is.

Er kan dus bij elke job die uitgevoerd is een controle check up gedaan worden via onze centrale.

Gebruikte materialen

Wij gebruiken alle materiaal dat nodig is voor de uitvoering van de opdracht. Zo kunnen wij bij het werken gebruik maken van verschillende materiaalsoorten zoals lood, PVC, gietijzer, koper en meer. Voordat wij overgaan tot het uitvoeren van het werk maken wij eerst een analyserapport en aan de hand daarvan zorgen wij ervoor dat u een offerte op maat krijgt.

De materialen die wij gebruiken voor het werk hebben wij meestal in voorraad in onze shop. Indien mocht blijken dat wij dit niet hebben dan wordt het besteld en krijgen wij deze binnen 1 week tijd. U kunt als klant kiezen of u bij Loodgieter Amstelveen de materialen aanschaft of dat u dit via een concurrent wenst te doen. Het voordeel dat u bij ons heeft is dat u kans maakt op behoorlijke kortingen tot wel 30% bij bestellingen. Er is geen bedrijf in de regio die zulke kortingen aanbiedt.

Technieken

Na bijkans 30 jaar ervaring in het vakgebied hebben wij een eigen reparatieshop geopend en daar eigen technieken ontwikkeld om het werk met dezelfde kwaliteit sneller gedaan te krijgen. Wij denken aan het maken van eigen dakgoten zonder dat wij met externe bedrijven hoeven te werken. Wij proberen alle kennis naar binnen te halen dat ons bedrijf hogerop kan brengen. De hoogste standaarden worden door Loodgieter Amstelveen toegepast.

Wij kunnen bijvoorbeeld een scan uitvoeren van uw gehele leidingennetwerk en kunnen zo alle lekkages in kaart brengen. Dit is ontzettend goed, omdat het openbreken van vloeren niet de eerste en beste oplossing is.

Camera inspectie techniek

Met onze camera inspectie techniek zijn wij instaat om elke verstopping, breuk of knik in welke leiding dan ook op te sporen. Deze nieuwe werkmethode stelt ons in de gelegenheid om veel meer werk te verzetten in een korte tijd. Wij werken eraan om onze techniek jaarlijks te verbeteren. Wij bieden de loodgieters die verbonden zijn aan het bedrijf de mogelijkheid om zich bij te scholen in alle onderdelen die te maken hebben met het vak.

Diensten buiten Nederland

Wij hebben vanwege de grote vraag naar diensten in België en Duitsland kantoren aldaar geopend om hieraan te voldoen. Onze medewerkers reizen dus af en aan naar deze landen om de nodige ondersteuning te bieden en personeel te trainen. Er zijn wat verschillen in de werkwijze van loodgieters in deze landen, maar wij hebben ons daar weten aan te passen en hebben tevens daar nieuwe techniek methodes geïntroduceerd.

Tot nu toe zijn er vele klanten die tevreden zijn met wat wij aan diensten bieden. Wij hebben in Brussel ons eigen showroom om te laten zien wat wij zoal aan materialen in huis hebben. Hele installaties van bad en toilet, keukens, waskamers, verwarmingsinstallaties en meer. Wij werken ernaar om te voldoen aan de vraag op de markt en het lukt ons al jaren aardig.

Onze klanten

Onze klanten hebben een goede ervaring met onze loodgieters en hebben op hun manier een persoonlijke band opgebouwd gebaseerd op vertrouwen, zodat welke opdracht de klant ook geeft, wij het naar behoren kunnen uitvoeren en dat de klant altijd tevreden is met het geleverde resultaat. Wij hebben elk jaar leuke prijzen die wij weggeven aan klanten die ons trouw zijn gebleven.

Als u nog geen klant bent van ons loodgietersbedrijf in Amstelveen dan raden wij u aan om gauw gebruik te maken van onze diensten. Ontstoppingen, onderhoud van rioleringen, reparatiewerkzaamheden, rioolcamera inspectie, installaties van wastafels, keukenaansluitingen, verwarmingsinstallaties en meer. Bij ons bent u op het juiste adres om al de problemen van uw huis op te lossen.

Afdelingen binnen ons loodgietersbedrijf

 • Installatie afdeling
 • Reparatie afdeling
 • Onderhoudsafdeling
 • Camera inspectie afdeling
 • Gas, water en sanitaire afdeling
 • Civieltechnische afdeling
 • Architecten afdeling

Wij zijn dus zoals u ziet instaat om u van a tot z te adviseren, van het maken van: uw bouwtekeningen, het keuren daarvan, installatie tekeningen goedkeuring, inspectie afdeling, en meer. Wij zorgen ervoor dat als u aan het bouwen bent zo zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken. Zorgeloos bouwen is wat elke eigenaar wilt, of het nu een zakenpand is dat u op zet of een woning waarin u vredig met uw gezin wilt verblijven. Onze loodgieters in Amstelveen staan altijd gereed om u in raad en daad bij te staan. Onze jarenlange ervaring delen wij graag met u en wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vak, waardoor u ervan zeker bent dat conform de hoogste bouwstandaarden uw woning of zakenpand wordt gekeurd. Neemt u vandaag nog contact op met een van onze afdelingen zodat wij u kunnen adviseren en uw bouwplan tot een succes te maken.

Contact Center

In Nederland

Wij zijn 24 uur per dag te bereiken via de centrale. Ons vriendelijke personeel staat u altijd te woord op elk tijdstip van de dag. Heeft u vragen over de diensten van onze loodgieter in Amstelveen of heeft u assistentie nodig bij het afronden van uw woning of zakenpand, dan is er altijd een deskundige die alles met u bespreekt en u de adviezen geeft die u nodig heeft om verder te gaan met de bouw van uw woning of zakenpand. Neem contact op en laat u gratis adviseren door onze deskundigen. Loodgieter Amstelveen gaat pas over tot het maken van een offerte wanneer er duidelijkheid is dat wij de opdracht dienen uit te voeren. Als u belt kunt u vragen naar de voordeelpakketten die wij bieden in Amstelveen. Wij hebben speciale tarieven voor huishoudens en bedrijven en komen u als klant tegemoet!

Bel: 06-13356173