Loodgieter spoed? Schakel in noodgevallen direct een expert in!

Alle informatie die u wilt weten wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft!

Introductie spoedloodgieter

Loodgieter spoed nodig? Tijden veranderen, dus werkwijzen veranderen eveneens. Het is heel eigentijds om de spoedloodgieter te leren kennen, die dag en nacht paraat is. Omdat veel meer bedrijven aansluiten aan de vraag van de cliënt, doet de spoedloodgieter dit ook. Vandaag de dag gaat het leven 24 uur per dag door, zeven dagen in de week. Daarom is de spoedloodgieter ook dag en nacht paraat. Als er iets aan de hand is, is er spoed geboden.

loodgieter spoed

De spoedloodgieter is dag en nacht bereikbaar en staat tevens binnen 2 uur voor de deur. Bovendien is de spoedloodgieter in het bezit van het juiste gereedschap en tevens materialen. Mocht er iets vervangen moeten worden, dan komt dit ook in orde.

Bel: 06-13356173

Inhoud van deze pagina


Problemen in woonhuis of bedrijfspand

Er kunnen helaas legio problemen zijn, zaken waaraan men liever niet wil denken. Maar toch kan ieder ermee geconfronteerd worden. De gootsteen, het toilet of wastafel kan verstopt raken, net als de (af)wasmachine. Dan is het de vraag waar het probleem zit, vlak onder de afvoer, in de sifon ofwel zwanenhals, maar ook veel dieper, in het riool bijvoorbeeld.

Een verstopping of blokkade ontstaat meestal langzaam. In het toilet kan het gaan om ontlasting, (vochtig) toiletpapier, zaken die er niet in thuis horen maar toch erdoor zijn gespoeld. Bij een wastafel gaat het om zeep- en tandpasta resten, haar, resten van wattenschijfjes etc. Dit geldt ook als het gaat om een verstopte douche.

Bij een gootsteen kan het gaan om etensresten, afwasmiddel en nog veel meer. Dit geldt ook voor een vaatwasser. Bij de wasmachine kan er ook nog sprake zijn van stukjes textiel. Een verstopping of blokkade ligt altijd op de loer, welke maatregelen er ook zijn. Als er niet met spoed wordt ingegrepen, kan de schade groot zijn. In eerste instantie voor de douche of gootsteen zelf, maar ook de rest van het pand kan eronder lijden. Zeker als het om het riool zelf gaat, gaan meerdere panden dit merken. Overstromingen kunnen het gevolg zijn, met grote schade.

Daarbij kunnen kranen of machines, net als radiatoren en C.V. ketels lekken vertonen. Dit is bijzonder onaangenaam, niet alleen vanwege het geluid, maar ook de consequenties. Dan is er waterverspilling, maar het kan nog erger worden. Radiatoren die niet meer werken, geen warm water, het heeft grote gevolgen. Ook voor wat betreft de ruimte waarin de lekkage is. Muren, vloeren, meubilair en andere zaken kunnen blijvend beschadigd worden.

Wat helemaal afschuwelijk is, is een overstroming. De tuin, de kelder, maar ook de (bij)keuken en op nog veel meer plaatsen kan dit plaatsvinden. De oorzaak kan in het riool zijn, een blokkade daarin, maar het kan ook het gevolg van een fikse regenbui zijn. Dit zorgt voor schade en ongemak.

Het is duidelijk dat er bij al deze problemen snel en vakkundig moet worden ingegrepen. Dit om verdere schade en ongemak te voorkomen. Daarom is de spoedloodgieter van groot belang. Deze heeft alles bij de hand om te ontdekken waar de oorzaak is en ook om deze te verhelpen. Neem daarom onmiddellijk contact op zodat het snel en vakkundig wordt opgelost.

Problemen die met spoed verholpen dienen te worden:

Waterleiding gesprongen

Hoewel het vervelend is om aan te denken, maar het springen van een waterleiding kan gebeuren, vanwege diverse oorzaken. Door verstopping, extreme kou, beschadigingen en nog veel meer. Als dit probleem opgelost moet worden, is het beter om dit in een keer helemaal goed te doen. De professionele loodgieter weet wat er daarvoor moet gebeuren. Dit kan inhouden dat de leiding vervangen moet worden.

Roep dus de hulp in van de loodgieter, die voor een deskundige en duurzame reparatie zorgt, vooral voor de lange termijn.

Waterleiding lekkage

Dit kan helaas voor komen, het is feite aan de orde van de dag. Daarom hoeft niemand te denken dat het hem/haar niet zal overkomen. Bij deze titel is het duidelijk dat dit probleem grote consequenties heeft. Allereerst het ongemak van de lekkage, maar vervolgens ook de beschadiging aan de woning of andere woningen. Echter, de loodgieter is gereed om dit probleem voor eens en altijd te verhelpen. Door deskundige apparatuur, het ontdekken van de oorzaak en reparatie en/of vervanging, hoeft men daar door niet meer bang te zijn voor lekkage.

Lekkage in de meterkast

Lekkage komt nooit gelegen en zeker niet in de meterkast zelf. Soms is het niet altijd duidelijk, maar als er sprake is van vochtige muren en/of water op de grond, dan is er zeker een lekkage. Echter, deze zit meestal niet in de meterkast, maar het komt uit andere ruimten, soms zelfs het huis van de buren. Daarom is ingrijpen, op deskundige wijze en vooral vlug, noodzakelijk. Gelukkig staat de loodgieter dag en nacht klaar om in mum van tijd het probleem te lokaliseren en op te lossen en ervoor te zorgen dat het niet weer gebeurt.

Toilet lekkage

Het toilet is altijd nodig, daarom mag er niets aan mankeren. Dus als er een euvel is, moet het z.s.m. verholpen worden. Er kan zomaar ineens een grote plas om het toilet liggen. Dit kan te maken hebben met een montagefout, maar ook met andere dingen. Daarom kan er binnen korte tijd een vakman beschikbaar zijn om dit te verhelpen, dag of nacht. Dat is een hele geruststelling, vooral omdat hierdoor verdere schade beperkt zal blijven. Ongestoord gebruik maken van het toilet is meteen weer mogelijk. Doe daarom een beroep op de vakman, de loodgieter.

Wasbak lekkage

Gelegen komt het nooit en de lekkage kan op elk moment van de dag of nacht plaatsvinden. Zelf gaan sleutelen is over het algemeen geen goed idee. Dit moet op professionele wijze worden aangepakt, om verdere schade te voorkomen. Bovendien is het voor iedereen het beste als het zo verholpen wordt, dat het binnen korte termijn niet meer op zal treden, tevens op lange termijn. Daarom ís het aanpakken geblazen, de professionele loodgieter zorgt ervoor dat je onbezorgd gebruik kan maken van de wasbak.

Gootsteen lekkage

Indien de gootsteen niet doorloopt, kan dit lastige consequenties hebben. Niet alleen voor je eigen woning of bedrijf, maar tevens dat van de buren. Vooral in appartementen kan dit voor overlast zorgen. Bovendien heb je de gootsteen constant nodig en is hygiëne erg belangrijk. Daarom moet er onmiddellijk worden ingegrepen. Gelukkig staat de loodgieter 24 uur per dag klaar met het juiste gereedschap. Het is de moeite waard, het probleem wordt bij de wortel aangepakt. Aan halve maatregelen heeft niemand iets, daarom moet het proces van het begin tot eind volledig goed zijn. Dat kan alleen de echte loodgieter, deze is 24/7 bereikbaar en maakt alles in orde.

Regenpijp lekkage

Een regenpijp heeft een belangrijke functie, daarom is het noodzakelijk dat deze altijd door kan lopen. Als deze verstopt zit kan dit gevolgen hebben voor je eigen woning, maar ook voor die van de buren. Een verstopping moet nauwkeurig en vooral efficiënt worden opgelost. De beste oplossing is de loodgieter, die dag en nacht bereikbaar is en het snel en nauwkeurig verhelpt. Zo kan er geen verdere schade ontstaan, niet aan de regenpijp en niet aan woningen. Het gaat om de meest professionele loodgieters met de beste apparatuur. Aarzel dan niet, in zo’n situatie, om hulp te vragen.

Wastafel lekkage

Het woord ‘lekkage’ roept geen positief gevoel op, integendeel. Lekkage zorgt voor schade en onhygiënische taferelen. De wastafel kan gemakkelijk geblokkeerd raken door zeepresten, tandpasta, haren en nog veel meer. Desondanks is het ook goed te verhelpen, op elk moment van de dag, door de loodgieter. Deze is dag en nacht bereikbaar en zorgt ervoor dat met de beste apparatuur het probleem verholpen wordt. Als er iets vervangen moet worden, dan heeft hij dat ook bij de hand, zoals een nieuwe zwanenhals. Zo kun je weer zorgeloos gebruik maken van je wastafel.

Douche lekkage

Als er sprake is van een lekkende douche is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Zeker als het gaat om de douche die zo belangrijk is voor het gezin. Een goede loodgieter kan de lekkage verhelpen en zo verder ongemak en schade voorkomen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn, dan zijn deze altijd voorradig. Welke oorzaak er ook is, waar deze ook zit, het wordt ontdekt door de vakkundige loodgieter. Zo ben je verzekerd van een deskundige reparatie en is de lekkage verleden tijd. Doordat de loodgieter op de juiste wijze de lekkage aanpakt.

douche lekt

C.V. ketel problemen

Zonder C.V. ketel gaat het helemaal verkeerd in het huishouden, zeker in de winter. Er kunnen allerlei problemen optreden, zelfs die je nooit zou verwachten. Hoe nieuw of goed de C.V. is, er kunnen helaas altijd problemen ontstaan. Dan is snel en vakkundige hulp onmisbaar. Gelukkig is er altijd een loodgieter beschikbaar, zelfs ’s nachts als het moet. Een C.V. ketel moet met deskundigheid gerepareerd worden. Zelf doen is niet aan te bevelen, dan kan zelfs een nieuwe C.V. ketel moeten komen. Kies daarom voor de snelste en meest deskundige hulp, zodat het huishouden weer onbezorgd door kan gaan.

C.V. werkt niet

Als deze niet werkt, dan kan er paniek uitbreken. Zonder C.V. is het gewoon geen doen in het huishouden. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn, een juiste diagnose is daarom onontbeerlijk. Een reparatie is al duur genoeg, daarom is het zo belangrijk dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Niemand heeft zin om opnieuw problemen te krijgen, daarom is professionaliteit onontbeerlijk. Bel of mail naar de loodgieter, die 24/7 bereikbaar is en de C.V. ketel kan repareren. Zo kan alles in het huishouden worden hervat en vinden er geen storingen van de C.V. plaats.

cv ketel inspectie

C.V. ketel lekt

Dit is een nachtmerrie scenario voor iedereen. Het bewijst dat er iets fout is in de C.V. ketel en het water komt op een plek waar het niet hoort. Misschien komt het zelfs bij de (beneden)buren. De oorzaak moet ontdekt worden, er kunnen diverse mankementen zijn. Als er water op de grond onder de C.V. ligt, is het foute boel. Hoewel het ook aan de leiding kan liggen, bijvoorbeeld door een scheurtje of aan andere dingen, snel handelen is het belangrijkst. Een telefoontje naar de loodgieter is voldoende, dan wordt het euvel meteen verholpen om verdere schade te voorkomen.

C.V. storing

Een C.V. is altijd nodig, dag en nacht. Als er sprake is van een storing moet deze z.s.m. verholpen worden. Eerst de juiste diagnose, dan een vakkundige reparatie. Een C.V. is immers duur, een nieuwe aanschaffen is doorgaans geen pretje. Daarom is het op vakkundige wijze vinden van de oorzaak van de storing van groot belang. De C.V. is verbonden met de boiler, de radiator, met de waterleiding en nog veel meer. Daarom is het onverstandig om af te wachten, beter is om meteen contact te leggen met de loodgieter. Deze staat dag en nacht klaar en heeft alles bij de hand om het euvel te verhelpen.

cv ketel storing

C.V. ketel lage druk

Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat alles gewoon werkt, dat er (warm) water uit de kraan komt, dat de verwarming goed werkt, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend, integendeel. De C.V. ketel is de spin in het web als het gaat om de energie in huis. Als deze een lage druk heeft, is het waarschijnlijk dat het water moet worden bijgevuld. De loodgieter heeft alles in huis om dit ter plaatse te verhelpen. De juiste slang en de juiste aansluitingen zijn voorradig. Toch moet er altijd nog even nagegaan worden of er geen andere problemen met de C.V. zijn. Alles kan gewoon weer doorgaan.

Verwarming werkt niet

Zeker als het winter is, is het rampzalig. Het wordt steenkoud in het gehele huis. De radiatoren, op strategische plekken geplaatst, kunnen het huis of het bedrijf niet verwarmen. Er kunnen legio oorzaken zijn voor dit euvel. Snel en doeltreffend handelen is in dit geval het belangrijkst. De oorzaak kan in de C.V. ketel zijn, de verwarming kan leeg zijn, er kan een lekkage zijn en nog veel meer. Daarom kan de loodgieter, die dag en nacht beschikbaar is, zo snel mogelijk de juiste diagnose stellen en meteen de reparatie doen. Zo wordt het weer lekker warm in huis!

Verwarming lekt

Behalve voor ongemak kan een lekkende verwarming ook voor schade zorgen. Dat deze absoluut niet moet lekken is duidelijk, of het nu zomer of winter is. De oorzaken kunnen heel divers zijn. Er kan schade zijn op een bepaalde plaats, maar het kan ook dat er een deel van de leiding vervangen moet worden. In het ergste geval zelfs de hele verwarming, maar die kans is gelukkig niet zo groot. In ieder geval moet het verholpen worden, op deskundige wijze. Doe dan een beroep op de professional, de echte loodgieter.

Geen warm water

Warm water moet te allen tijde beschikbaar zijn. Natuurlijk is het mogelijk om even flink in de weer te gaan met de waterkoker, maar dat gaat snel vervelen. De oorzaken kunnen heel uiteenlopend zijn, zoals lekkage in de leiding, een lege verwarming, een probleem met de boiler. Snel handelen is de beste oplossing. Daarom is de beste keuze om meteen contact op te nemen met de spoed loodgieter, die binnen no time voor de deur staat. Zo komt er gewoon weer warm water uit de kraan.

Boiler problemen

Hoewel je er liever niet aan denkt, kan de boiler problemen krijgen. De gevolgen kunnen groot zijn, voor de verwarming, het warme water, de energie en nog veel meer. Mocht het verschijnsel zich toch voordoen, is het belangrijk om snel te handelen. Zo kan verdere schade en ongemak voorkomen worden. Daarom is een professionele spoed loodgieter onontbeerlijk. Deze kan allereerst ontdekken waar het probleem precies zit en waardoor het is veroorzaakt. Vervolgens kan deze het repareren of een onderdeel vervangen. Dat is beter dan een hele nieuwe boiler te moeten aanschaffen!

Tuin overstroming

Het is een nachtmerrie scenario en het komt ook niet zo heel vaak voor, maar helaas kan het gebeuren. Zeker als de tuin laaggelegen is, kan het net als een kelder, onder water komen te staan. Dit probleem wordt vaak onderschat. Toch is het heel goed mogelijk, zeker als er zware regenbuien zijn. De gevolgen kunnen groot zijn, zoals het verzakken van tegels, schade aan de schuur/garage en nog veel meer. Daarom moet er worden ingegrepen, op tijd. Hiervoor is de spoed loodgieter beschikbaar, die snel ter plaatse kan zijn. Bovendien kan ook ingegrepen worden om dit in de toekomst te voorkomen. Doe een beroep op de loodgieter!

Afvoer verstopt

Er zijn veel afvoeren in een huis of ander gebouw. Sommige badkamers hebben twee wastafels en keukens kunnen zelfs twee gootstenen hebben. Verstoppingen kunnen ontstaan door allerlei oorzaken. Bijvoorbeeld door haar, zeep, shampoo en andere zaken. Maar ook door dingen die in de afvoer komen en er niet thuishoren. Zo’n verstopte afvoer kan veel overlast geven, omdat de desbetreffende afvoer niet gebruikt kan worden. Maar het kan ook een domino effect geven, dat andere afvoeren ook verstopt raken of dat er een overstroming ontstaat. Doe daarom onmiddellijk een beroep op de spoed loodgieter, die het euvel meteen verhelpt en zo verdere schade voorkomt.

Douche verstopt

Haren, zeep, shampoo, stukjes katoen en nog veel meer kan er voor zorgen dat de afvoer van de douche verstopt raakt. Dan is er een probleem want de douche wordt behalve voor de hygiëne nog voor veel meer zaken gebruikt, zoals het vullen van emmers voor de schoonmaak. Bovendien kan naast de ene verstopte afvoer ook de andere afvoer nog verstopt raken en dit heeft uiteraard nog grotere gevolgen. Daarom, maak gebruik van de spoed loodgieter die dag en nacht klaarstaat en binnen een kort tijdsbestek aanwezig kan zijn. Zo wordt het euvel snel verholpen en kan de huishouding hervat worden.

douche afvoer verstopt met haren doucheput verstopt

Bad verstopt

Onbezorgd genieten van een warm bad, zowel kinderen als volwassenen zeggen daar meestal geen ‘nee’ tegen. Daarom is het zo belangrijk dat alles in orde is met het bad, zodat je er onbezorgd van kunt genieten. Een bad kan om veel verschillende redenen verstopt raken, zoals badzout, haren, kleine stukjes textiel of een combinatie van dit alles. Het is ook nog verschillend waar deze blokkade zit, vlak onder de afvoer of dieper in de sifon. Het beste is om er de professionele loodgieter bij te halen, deze kan de blokkade verwijderen zonder schade aan te richten. De sifon kan zelfs vervangen worden als het nodig is.

bad afvoer verstopt

Regenpijp verstopt

De regenpijp moet doorlopen, anders komt er gegarandeerd wateroverlast. Zo’n regenpijp kan verstopt raken door bladeren, tuingrond en zelfs door kleine takjes. Als de pijp geblokkeerd is, is het de vraag waar de blokkade zich precies bevindt en vooral hoe deze kan worden verwijderd. Het is niet aan te bevelen om zelf aan de slag te gaan, dit kan voor schade zorgen. Vraag daarom de spoed loodgieter die snel en vakkundig kan handelen. Dat scheelt schade en dus kosten!

Bad lekkage

Zaken waarvan je eigenlijk nooit bedenkt dat ze voor kunnen komen, kunnen helaas toch voor komen. Natuurlijk is het wenselijk als het bad niet hoeft te worden verwijderd om de oorzaak te kunnen ontdekken en op te lossen. Roep daarom de hulp in van de spoed loodgieter. Deze heeft alles bij de hand om de oorzaak van het lek te detecteren en tevens om het te verhelpen. Dit alles scheelt tijd en tevens ook geld. Daarom, de spoed loodgieter staat dag en nacht klaar om in actie te komen.

Water komt omhoog in de keuken

Uiteraard moet je er niet aan denken, maar dit is wel mogelijk, zeker in bepaalde huizen. De oplossing is gelukkig nabij, dankzij de spoed loodgieter. Omdat we weleens te maken hebben met extreme regenval, verstopte afvoeren, lekkende buizen, kan dit altijd overal gebeuren. Gelukkig staat de spoedloodgieter altijd paraat en kan snel en vakkundig de oorzaak opsporen en verhelpen. Het is belangrijk om dit in het achterhoofd te houden. Niemand heeft zin in toestanden, daarom is het goed om te weten hoe je dit kunt voorkomen, maar ook laten genezen. Kies voor de beste oplossing met de spoedloodgieter.

Riool verstopt

Het spreekwoord: ‘een ongeluk komt nooit alleen’, is helaas maar al te waar. Dit geldt zeker als het riool verstopt zit, dit heeft meestal tot gevolg dat meerdere huishoudens er last van hebben. De professionele hulp kan snel ontdekken waar de oorzaak precies zit, onder het toilet, de keuken, de bijkeuken of een andere plek. Het riool kan verstopt raken door vet, stukjes plastic, teveel ontlasting of doodgewoon door zaken die er niet thuishoren. Gelukkig is de spoedloodgieter snel ter plaatse en heeft het juiste gereedschap om ervoor te zorgen dat alles weer soepel doorloopt.

Riolering verstopt

Een verstopte riolering, je moet er niet aan denken maar helaas is het aan de orde van de dag. Er zijn nog steeds mensen die dingen in de riolering terecht laten komen die er niet thuis horen. Zoals maandverband, vochtig toiletpapier en zo zijn er nog meer zaken te noemen. Maar ook door andere zaken kan er een blokkade ontstaan, o.a. door vet, kleine stukjes plastic en/of textiel. Ook (te)veel toiletpapier kan voor narigheid zorgen. Maar geen nood, de spoed loodgieter staat dag en nacht klaar om de locatie te ontdekken en deze te verwijderen.

Rioolvliegjes

Natuurlijk wil iedereen de beste hygiëne voor zijn/haar woning of (kantoor)pand. Rioolvliegjes geven daarom niet zo’n beste indruk als het gaat om deze belangrijke hygiëne. Ze kunnen opkomen in de badkamer, het toilet maar eventueel ook in andere plaatsen, zoals de keuken. Deze vliegjes kunnen een flinke plaag vormen, daarom is ingrijpen belangrijk. De loodgieter die 24/7 klaar staat, weet precies hoe deze bestreden kunnen worden. Niet alleen de vliegjes die te zien zijn worden vernietigd, maar ook de broedplaatsen. Zo is ook de wortel van dit onkruid verwijderd, dat is erg belangrijk. Zo kun je weer opgelucht ademhalen!

Rioolstank

Het kan ineens voorkomen dat je het riool ruikt. Dit kan in het toilet zijn, in de badkamer, in de keuken via de gootsteen, maar ook kan deze op andere plaatsen te ruiken zijn. Deze stank getuigt niet van hygiëne en bovendien is het ook schadelijk voor de gezondheid. Niemand wil dit uiteraard, daarom moet dit vakkundig worden aangepakt. Het ontdekken en verwijderen van de oorzaken moet aan de professionele loodgieter worden overgelaten. De oorzaken kunnen verschillend zijn, zoals lekkage, verstopping, verzakking, het falen van de ontluchter. Daarom moet het specifieke probleem worden opgelost. De loodgieter is daartoe gelukkig in staat.

Loodgieter spoed w.c. verstopt

Verstopping komt nooit gelegen, maar vooral het verstopte toilet zorgt voor stress. Zeker als het weekend is en er bijvoorbeeld visite wordt verwacht. De oorzaken zijn legio, zoals (te)veel toiletpapier, vochtig w.c. papier of door zaken die er niet in thuishoren, zoals damesverband. Ook kunnen er menselijke zaken bijkomen, zoals braken of diarree, dan kan het toilet ook sneller verstopt raken.

Doe een beroep op de professionele loodgieter die het dag en nacht kan oplossen, snel en vakkundig, zonder breken of schade. Zo kan de huishouding herademen en alles weer doorgaan.

Badkamer verstopt

Aangezien deze mogelijkheid bestaat, is het goed om te weten dat de hulp nabij is. Als de badkamer verstopt zit is dit rampzalig, wastafel, douche en eventueel het toilet zijn onbruikbaar. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn. Een badkamer is kwetsbaar als het gaat om verstoppingen. Alledaagse zaken zoals haar, zeep, shampoo, stukjes textiel etc. kunnen zich ophopen in de afvoer maar ook in het riool. Zo lijkt het proces onomkeerbaar te zijn, maar reken niet buiten de loodgieter! Deze is 24 uur per dag beschikbaar en heeft alles bij de hand om te ontdekken waar de verstopping zich bevindt en hoe deze op te lossen.

Keukenafvoer verstopt

Er zijn zaken waar je liever niet aan denkt, maar dat is zinloos. Als je onderweg bent kun je autopech krijgen en in de keuken kan de afvoer verstopt raken. Door een teveel aan vet, zeep, vuil en andere zaken kan dit een blokkade opleveren die onoplosbaar lijkt. Toch is het voor de loodgieter nooit te moeilijk en heeft hij alles bij de hand om te ontdekken waar deze zit en deze te verwijderen. Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan zijn deze meestal ook voorradig. Zo kan alles weer doorlopen.

Gootsteen verstopt

De gootsteen wordt intensief gebruikt en er gaat van alles doorheen. Zoals vet, etensresten, zelfs zaken zoals zand of tuingrond kunnen erin terecht komen. Verder kunnen er ook zeepresten, stukjes textiel en nog veel meer zorgen voor een flinke verstopping. Om beschadigingen te voorkomen is het beter om niet zelf aan de slag te gaan. De loodgieter kan op deskundige wijze ontdekken waar de verstopping zich bevindt, waaruit deze bestaat en tevens verwijderen. Als deze te hardnekkig in de sifon zit, kan deze ook vervangen worden. Dan is alles weer in orde.

Vaatwasser verstopt

Zo’n machine kan uiteraard ook verstopt raken. Restjes van brood(beleg), vet van pannen en borden, zelfs kleine stukjes fruit of andere dingen kunnen zorgen voor een flinke ophoping. Zo kan de vaatwasmachine niet op de juiste wijze fungeren, integendeel. Bovendien kan het gevolgen hebben voor andere apparatuur in de keuken, maar ook voor de gootsteen. Wat helemaal voorkomen moet worden is een overstroming. Daarom staat de spoed loodgieter dag en nacht klaar. Even bellen of via de chat contact leggen en dan staat de loodgieter zo voor de deur, dag en nacht. Dan is het leed snel opgelost, in alle opzichten.

vaatwasser afvoer verstopt

Vaatwasser overstroomt

Een vaatwasser die overstroomt, het kan helaas gebeuren. Niet alleen wordt deze dan onbruikbaar, maar het heeft ook gevolgen voor de vloer. Zeker als het om laminaat of parket gaat.

Zo’n overstroming kan allerlei oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een blokkade die bestaat uit vet en etensresten. Maar het probleem kan ook dieper zitten, in de riolering bijvoorbeeld. De spoed loodgieter heeft alles bij de hand om de diagnose te stellen en tevens om de oorzaak te verhelpen. 24 uur per dag staat deze klaar om te helpen. Op deskundige wijze wordt het gerepareerd en deze geeft tevens advies om herhaling te voorkomen.

Wasmachine verstopt

Je moet er niet aan denken, maar toch moet je er aan denken, het kan nu eenmaal gebeuren. Door kleine stukjes textiel, maar ook door vergeten papieren zakdoeken en andere zaken, kan de wasmachine een verstopping krijgen. Zo loopt het water  niet weg en blijf je met een kletsnatte was zitten. Er kunnen allerlei plekken zijn waar de opstopping zich bevindt en deze kan ook uit meerdere materialen bestaan. Voor de wasmachine zelf en voor het hele huis is het natuurlijk beter dat het zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarvoor is er de spoed loodgieter, die staat dag en nacht klaar.

wasmachine verstopt

Wasmachine overstroomt

Een blokkade in de afvoer bij de wasmachine kan voor een overstroming zorgen. Het euvel kan zich ook in de wasmachine zelf bevinden. In ieder geval is overstroming rampzalig, hoewel de wasmachine meestal in een badkamer of (bij)keuken staat. Soms staat deze in garages. Maar het moet verholpen worden en zo snel mogelijk. Daarom staat de spoedloodgieter klaar, dag en nacht en heeft het juiste gereedschap om snel en deskundige wijze in te grijpen. Het gaat erom te weten waar de verstopping zit en hoe deze te verwijderen. Daarna kan iedereen weer zorgeloos gebruik maken van de wasmachine.

Sifon verstopt

De sifon, ofwel de zwanenhals, bevindt zich onder elke afvoer. Of het nu om de gootsteen, de wastafel of de douche gaat, er is altijd een zwanenhals onder. Door de bijzondere bocht kan er gemakkelijk een ophoping ontstaan. Haar, tandpasta, vet, vuil, etensresten en nog veel meer kunnen kleven aan de sifon, waardoor het nog meer materiaal aantrekt. Zo kan er een flinke verstopping ontstaan. Soms is het mogelijk om deze te verwijderen, maar het kan ook zo zijn dat de sifon vervangen moet worden. Daarom is de loodgieter voor spoed overal op voorbereid en komt het snel in orde.

sifon verstopt

Kraan werkt niet

Dat is bijzonder lastig, daarom moet er snel de oorzaak worden vastgesteld en het probleem verholpen worden. Als er geen drinkwater is moet er snel worden gehandeld. Deze storing in de kraan kan het gevolg zijn van een lek of een blokkade. Dit is niet met het blote oog te zien, daarom moet de spoed loodgieter in actie komen. Deze beschikt over de juiste vakkennis en apparatuur. Dan is het op deskundige wijze in orde gemaakt en wordt verdere schade voorkomen. Bovendien wordt er weinig overhoop gehaald, dat is een voordeel.

kraan werkt niet

Kraan lekt

Zo’n lekkage kan allerlei oorzaken hebben. Een lekkende kraan is storend voor iedereen, maar ook is het zonde van het water. Het lijkt wel weinig te zijn, maar het is uiteindelijk meer dan je denkt. Hoe dan ook, er moet worden ingegrepen. De spoed loodgieter ontdekt snel wat de oorzaak is, de kraan zelf, of een probleem dat dieper ligt, in alle opzichten. De spoed loodgieter heeft alles bij de hand om te repareren en indien nodig te vervangen. Dan is er geen sprake meer van vervelende geluiden of gevolgen. Het is aan te bevelen om meteen contact op te nemen.

Douche wordt niet warm

Er zijn mensen die niet terugdeinzen voor een koude douche, maar de meeste mensen willen toch liever wat warmte. Een koude douche heeft uiteraard een oorzaak. Als de kranen van de wastafel en de gootsteen ook niet warm worden, is de C.V. niet voldoende gevuld. Maar als het alleen om de douche gaat, betreft het waarschijnlijk de thermostaat kraan. Er kunnen ook andere oorzaken zijn, die kan de spoed loodgieter allemaal traceren en tevens verhelpen. Zo hoeft niet alles overhoop te worden gehaald, maar is het snel verholpen. Dan kan het hele gezin weer genieten van een warme douche.

douchekraan thermostaat probleem douchekraan wordt niet warm

Radiator lekt

Lekkage komt nooit gelegen, maar zeker niet in de winter. Bovendien, een radiator lekt, kan schade veroorzaken. Het tapijt, laminaat, parket of vinyl en andere vormen van vloerbedekking kan hierdoor bedorven worden. Tevens kan de muur en andere zaken beschadigd raken door deze lekkage. Maar bovenal moet de C.V. veel sneller worden bijgevuld. Natuurlijk werkt de verwarming ook minder goed, dus moet er actie worden ondernomen. De spoed loodgieter zal deze lekkage snel en vakkundig verhelpen, door reparatie en/of vervanging van onderdelen. Bovendien wordt verdere schade voorkomen.

De radiator wordt niet warm

In de herfst of winter, zeker als het koud is, is een kapotte radiator het laatste wat je nodig hebt. Daarom staat de spoed loodgieter dag en nacht klaar. Als de radiator niet warm wordt kan deze leeg zijn en bijgevuld moeten worden, maar ook een blokkade of lekkage kan de oorzaak zijn. De spoed loodgieter weet hoe deze opgespoord en verholpen moet worden. De spoed loodgieter is voorzien van het beste materiaal en onderdelen. Want een koud huis, dat wil niemand, zeker niet in hartje winter. Dankzij de spoed loodgieter komt het weer goed.

radiator wordt niet warm

In de herfst of winter, zeker als het koud is, is een kapotte radiator het laatste wat je nodig hebt. Daarom staat de spoed loodgieter dag en nacht klaar. Als de radiator niet warm wordt kan deze leeg zijn en bijgevuld moeten worden, maar ook een blokkade of lekkage kan de oorzaak zijn. De spoed loodgieter weet hoe deze opgespoord en verholpen moet worden. De spoed loodgieter is voorzien van het beste materiaal en onderdelen. Want een koud huis, dat wil niemand, zeker niet in hartje winter. Dankzij de spoed loodgieter komt het weer goed.

Loodgieter spoed met hevige regenval

Aangezien we in Nederland bekend zijn met fikse regenbuien, die steeds heviger worden, kan dit grote gevolgen hebben. Helaas zijn daar veel voorbeelden van. Het kan iedereen overkomen dat de kelder, de (bij)keuken of zelfs andere plaatsen in huis getroffen worden door de regenval. Dit geldt zeker ook voor tuinen en terrassen. Om verdere schade te voorkomen en vooral om alles weer bruikbaar te maken is het nodig om een spoed loodgieter in te schakelen. Deze kan snel en vakkundig handelen zodat erger wordt voorkomen. Natuurlijk geldt dit ook voor openbare en gezamenlijke gebieden, zoals flats, straten, plantsoenen etc.
Bel:

Loodgieter spoed met overstroming

Een blokkade in het riool, een fikse regenbui en andere zaken kunnen er voor zorgen dat een of meerdere ruimten overstromen. Dit kan de kelder zijn, eventueel de keuken of bijkeuken, zelfs in de tuin kan dit gebeuren. Het is nog erger als het de woonkamer, het toilet of andere ruimten in het huis betreft. De spoed loodgieter dient dag en nacht binnen korte tijd ter plaatse te zijn en te ontdekken wat de oorzaak van de overstroming is en hoe deze te verhelpen. Dat is een geruststelling, want overstroming komt nooit gelegen.

Voordelen van onze spoedloodgieter

Die zijn bijna teveel om op te noemen. Toch is het belangrijk om te weten wat die voordelen zijn. Eerst omdat de spoedloodgieter dag en nacht beschikbaar is. Maar er is nog veel meer dan dat. Als er sprake is van verstopping, lekkage, kan dit gevolgen hebben. Hoe langer dit niet verholpen wordt, hoe groter de schade.

Meer dan 15 jaar ervaring

De spoedloodgieter heeft vakkennis, dankzij 15 jaar ervaring. Deze weet spoedig de juiste diagnose te stellen en tevens hoe het euvel kan worden opgelost. Vertrouw daarom op deze ervaring en schakel de spoedloodgieter in als het nodig is.

Snel ter plaatse in heel Nederland

Als er sprake is van een verstopping, of er geen water uit de kraan of douche komt, als de verwarming niet werkt en helemaal als er een overstroming is, is spoed heel belangrijk. Zo wordt verdere schade voorkomen en het ongemak meteen verholpen.

Groot team staat voor u klaar

Wat er ook aan de hand is, op welk tijdstip en in welke plaats dan ook, er staat een groot team klaar. Een goed team, bestaand uit deskundigen die weten hoe ze het euvel moeten vinden en tevens hoe het opgelost kan worden.

Veel problemen verholpen in het verleden

Als onnoemelijk veel problemen, die variëren van druppende kranen tot en met hevige overstromingen zijn er verholpen. Schakel daarom de spoedloodgieter in als een van deze problemen zich voordoet, wij weten hoe het moet!

Snel ter plaatse

Dat is een onnoemelijk groot voordeel. Reparatie moet immers vlug, omdat de gevolgen groot kunnen zijn, zowel voor het ene pand, als de andere panden. Zeker als je zonder water, verwarming zit, maar ook als er sprake is van een overstroming.

Unieke service voor particulieren en bedrijven

Of het gaat om een privé woning of een bedrijf, de spoedloodgieter is snel ter plaatse en lost het euvel snel en vakkundig op. Niemand zit immers te wachten op een lekkage, die schade veroorzaakt, op gebrek aan water en/of verwarming. Zowel in een woning als in een bedrijf moet alles door kunnen gaan, in alle opzichten.

Milieuvriendelijke werkwijze

De spoedloodgieter gaat snel te werk, maar tevens bedachtzaam. Daarom worden alle belangen in het oog gehouden, zoals de financiën, werken zonder (te)veel schade en tevens milieuvriendelijk. Daarom gebruikt de spoedloodgieter de beste middelen, die het milieu geen schade toebrengen.

Belang van snelle service

Indien er sprake is van lekkage, verstopping en zeker bij een overstroming is het belangrijk dat er meteen actie wordt ondernomen. Niemand wacht op een gebrek aan warm water, een douche of toilet dat niet werkt en helemaal niet op een overstroming. De spoedloodgieter staat z.s.m. voor de deur en heeft ruim voldoende vakkennis. Zo is het weer opgelost!

24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Verstoppingen, overstromingen en lekkages komen nooit gelegen en al helemaal niet op bepaalde tijdstippen. Daarom staat de spoed loodgieter 7 dagen in de week, dag en nacht klaar om snel de juiste hulp te verlenen. Zo wordt verdere schade voorkomen.

Loodgieterscentrale die met spoed inzetbaar is

De spoedloodgieter is eigentijds, daarom is deze 24/7 bereikbaar en staat binnen een kwartier voor de deur. Het is immers schadelijk om overstromingen, lekkages, verstoppingen te verwaarlozen. Dan wordt de schade nog veel groter. Voor elke klus zet de spoedloodgieter zich 100% in.

Veilig betalen, pinpas of contant

Elke klus die snel is opgelost, dankzij de spoedloodgieter, kost uiteraard geld. Aangezien de spoedloodgieter beschikbaar is op elk tijdstip van de dag of de nacht, is betalen gelukkig eenvoudig. Het kan zowel met de pinpas of met contant geld. Dat maakt het nog eenvoudiger.

Vakkundig personeel staat voor u klaar

De spoedloodgieter is natuurlijk vakbekwaam en dag en nacht beschikbaar. Maar er zijn ook meer mensen die zorgen voor een uitstekende service. Er is ook o.a. een centrale medewerker die u te woord staat, dag of nacht, als het gaat om een spoedloodgieter. De juiste hulp is dankzij deze medewerker gegarandeerd.

Werkbussen uitgerust met topmaterieel om de klus snel  en vakkundig uit te kunnen

Een snelle aanpak van een probleem, zoals een blokkade van een leiding, vraagt om een juiste oplossing. Daarom is het beste en meest geschikte materiaal en gereedschap voor handen bij de spoedloodgieter. Het stellen van de juiste diagnose en de beste en snelste reparatie is gegarandeerd. 

inhoud van de werkbussen

Bel: 06-13356173