Loodgieter in Leiden met spoed nodig?

Spoedloodgieter in Leiden nodig?

Onze Loodgieters in Leiden behoren tot de besten. In de regio hebben wij onze sporen verdient door de kwalitatieve diensten die wij onze klanten aanbieden. Wij praten niet maar wij doen! Leiden is een van de meest bekende steden in Nederland. Eeuwen oude gebouwen met een sfeer van heden maakt de ervaring in deze stad bijzonder.

loodgieter in leiden

Elke bezoeker heeft veel te vertellen over de bezienswaardigheden. De loodgieters hebben reeds meer dan 15 jaar ervaring opgedaan op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Ons specialiteit is ruim: van het opheffen van lekkages tot het installeren van de centrale verwarming in uw woning of bedrijf.

Bel: 06-13356173

Grote en kleine projecten

De deskundigen van ons loodgietersbedrijf worden regelmatig aangetrokken door de gemeente om uitvoering te geven aan grote projecten. Vanwege onze deskundigheid en jaren ervaring op het gebied zijn wij het meest aantrekkelijk op de markt. Wij zetten daad bij ons woord en zorgen ervoor dat wij de hoogste kwaliteit leveren. Het team van werkt secuur en werkt het plan altijd zo nauwkeurig mogelijk af. De kennis hebben wij in huis, dus kunnen wij elke klus aan.

Onze kleine projecten beslaan bedrijven en woninginstallaties en reparaties. Ons dienstenpakket voor bedrijven maakt het makkelijk voor ondernemers als u om te snijden in uw budget en zo de hoogstnodige reparaties aan uw bedrijfsinstallaties te verrichten. Laat de deskundigheid aan ons over en wij doen u versteld staan van het resultaat. Samen met u zullen wij de betaling zo gunstig mogelijk houden, zodat uw bedrijfsvoering niet in gedrang komt.

Door de toename van ons bestand ontwikkelen wij van tijd tot tijd nieuwe diensten. Denk maar aan de “touchfree” sanitaire installaties die die tot een van onze nieuwe producten/diensten behoort.

Welke werkzaamheden verrichten wij zoal?

Wij hebben verschillende specialisten aangetrokken die ervoor zorgen dat de klant goed geïnformeerd wordt. Van loodgieters, reparateurs, installateurs, netwerk architecten tot bouwdeskundigen en meer hebben wij in huis. Als klant hoeft u dus niet te vrezen, want wij hebben alle know how in huis om uw project perfect aan te pakken.

Onze werknemers zijn allemaal gecertificeerd en hebben de hoogste standaarden in Europa doorstaan. Als wij dus zeggen dé top loodgieters te zijn in Leiden, dan zijn wij die ook!

Speciaal voor de jongelingen in het vak geven wij trainingen om hun kennis in het valgebied te verruimen. Door deze kennisoverdracht te doen zorgen wij ervoor dat wij de kwaliteit van het vak hooghouden en dat er meer gecertificeerde vak deskundigen bij komen.

Onze diensten

Ons dienstenpakket is zeer ruim en wij hebben ook onze eigen shop waar u terecht bent voor de aankoop van onderdelen, materialen en het doen van bestellingen voor uw woning qua onderhoud en installaties en reparaties.

Hieronder ziet u onze werkzaamheden en diensten:

 • Lekkages opheffen
 • Snel seal werkzaamheden (tijdelijke oplossingen)
 • Netwerk scans uitvoeren
 • Centrale Verwarming installatie
 • Dakgoot reparaties
 • Ontstoppen van rioleringen
 • Rioleringen en afvoer onderhoudswerkzaamheden
 • Installeren van sensortoiletsystemen en wastafels
 • Onderhoudswerkzaamheden en meer

Wij stellen het op prijs als u meer wilt weten over de diensten die wij aanbieden. Ons team werkt ernaar toe om u als klant de beste diensten aan te bieden. Wij hebben een team dat 24 uur gereed staat om u van dienst te zijn. Geen probleem is te groot en geen job is te gecompliceerd, want wij hebben alle know how in huis en weten precies hoe wij het werk aanpakken. Overtuig uzelf door ons in te schakelen bij uw eerstvolgende project en wij zullen op professionele wijze te werk gaan en u ons kunnen laten zien. Snel, deskundig en accuraat is waar wij voor gaan! Onze specialisten, die meer weten dan de rest!

Prijzen

De prijzen variëren tussen € 90,- en € 450,-. De lagere tarieven zijn bestemd voor de kleine huishoudens en de hogere tarieven voor kleine tot grote bedrijven. Zo ziet u dat wij zowel de grote als de kleine portemonnee tegemoetkomen. Hieronder treft u de onderverdeling van de prijzenklasse:

 • Basis Pakket
 • € 90,- tot € 250,-
 • Premium Pakket
 • € 275,- tot € 450,-

In de meeste gevallen gaan bedrijven voor het Premium Pakket. Als u graag let op de centjes in uw bedrijf dan kunt u voor dit dienstenpakket kiezen.

Huishoudens hebben ook hun eigen voordeel bij het basispakket. Wij komen graag bij u langs om de problemen te verhelpen.

Giving back

Het loodgietersteam hanteert een eigen “Giving Back” pledge. Wij zijn vastberaden als het gaat om het helpen van mensen. Deze actie die door ons is opgericht biedt elk kwartaal speciale projecten die uitgevoerd worden. Door middel van een loting systeem wordt een lot getrokken en wordt dan die buurt aangedaan. Als uw buurt heeft gewonnen worden alle rioleringen schoongemaakt en worden er zeven teams aangewezen die de buurt indeelt en gaan zij dan te werk om onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan dakgoten, regenpijpen, ontstoppingen van rioleren te doen als ook de afvoer opruimen.

Velen zijn erg ingenomen met dit initiatief en willen juist dat wij het vaker doen. Het enige waarmee wij zitten is dat wij dit financieren uit eigen middelen. Wij zijn er voorstaander van dat dit een terugkomend project moet worden bij alle loodgietersbedrijven in Nederland. Wij geven de aanzet en wij hopen hiermee de overige bedrijven te stimuleren hetzelfde pad op te volgen.

Aanleggen van leidingnetwerken

Wij zijn ook gespecialiseerd in de aanleg van leidingnetwerken op maat. Met een gedreven team die alles in hun mars heeft pakken wij de job aan! Wij weten wat wij kunnen en bewijzen dat ook in ons werk. Indien u bezig bent met een nieuwbouwproject of als u advies nodig heeft voordat u van start gaat, kunt u contact met ons opnemen. Ons deskundige team zal alles in kaart brengen en u voorhouden hoe het netwerk aangelegd moet worden. Wij hebben een in house architect die aan de hand van uw bouwtekening een netwerk overzicht en samen met u aan tafel zit om te luisteren wat u precies wilt.

Wij adviseren onze klanten in de meeste gevallen om reeds bij het maken van de bouwtekening ons deskundigheid in te roepen, omdat het vaker is voorgekomen dat wij in een later stadium van de bouw erbij worden betrokken en er toch wel veel is dat gecorrigeerd dient te worden. Het corrigeren van werkzaamheden kan aardig wat gaan kosten, maar wij zijn wel altijd bereid om zo zacht mogelijk te blijven bij het opmaken van de offerte.

Andere regio’s?

Er is vaker aan onze loodgieters gevraagd of wij alleen in Leiden onze diensten aanbieden. Wij zijn niet alleen in Leiden actief, maar ook in andere regio’s als Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en andere gebieden. Wij werken over het algemeen onder de benaming van die regio waardoor het lijkt dat het andere bedrijven zijn, maar wij werken allemaal onder een paraplu. Wij brengen zo een overzicht aan diensten per gebied. U zult dus geen collega’s van Utrecht in Rotterdam zien werken, tenzij wij een groot project ter uitvoering hebben gekregen waarbij wij genoeg vakmannen nodig hebben, dan pas wordt de hulp van de andere kantoren ingeroepen.

Elke regiokantoor heeft zijn eigen team en werkwijze, maar dezelfde uniforme aanpak zodat niemand langs elkaar loopt als het om het vak gaat. Wij willen de deskundigheid en kwaliteit behouden. Dat is onze uiteindelijke focus.

Ons Contact Center

Onze klantenservice is een van de beste in het land. Een goed contact met klanten is waar wij voor staan. Wij luisteren naar u! Onze klanten keren altijd tevreden terug. Ons team is elke dag beschikbaar het hele jaar door. Wij pakken elke binnenkomende opdracht snel op en wij schakelen een team in die snel ter plekke kan zijn. Stel u voor dat u een lekkage heeft in de ochtenduren, dan kunt u gerust bellen naar ons contactcentrum. Ook in de ochtenduren staan zij u vriendelijk bij en wordt er zo snel mogelijk gezocht naar een oplossing. Welke lekkage, verstopping of probleem daaraan gerelateerd u ook mag hebben, onze loodgieters in Leiden zijn er voor u! Belt u spoedig en vraagt u naar een specialist en die zal een afspraak maken om bij u langs te komen. Voor ons bent u nummer 1!

Bel: 06-13356173